Puszcza Bukowa - informacje, mapy, forum, galeria.

Logowanie

Sonda

Co sądzisz o wypowiedzi nadleśniczego o tym, że ruch rowerowy na szlakach puszczy jest "niedopuszczalny" (patrz forum) ?

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Nowy serwis
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Nowy serwis

1 rok, 8 mies. temu Nowy serwis #6

• Paweł
  • szaman
I jak Wam się podoba nowy serwis ?

1 rok, 8 mies. temu O:Nowy serwis #19

całkiem fajny ładna szata graficzna tylko jakoś do tego nowego forum nie mogę przywyknąć ale myśle że to kwestia czasu, może teraz więcej osób będzie sie tutaj udzielać

1 rok, 8 mies. temu O:Nowy serwis #26

• Paweł
  • szaman
To naprawdę tylko kwestia przyzwyczajenia. Jest tu trochę nowych opcji i warto z nich korzystać. W planach jest jeszcze większe poszerzenie funkcjonalności ( avatary, wewnętrzna poczta itp), ale myślę, że to z czasem...
Ostatnio zmieniany: 1 rok, 8 mies. temu przez Paweł.

1 rok, 8 mies. temu O:Nowy serwis #40

• Radek
  • łazik
Bedzie dostep do starej wersji?
Nie zapisalem sobie zdjec z czasow niemieckich, a teraz dzial dzieje jest okrojony, tak jak namiary na sluzby lesne.
Nie wspomne, ze bylo tylko czesc felietonow zamiesciliscie.

1 rok, 8 mies. temu O:Nowy serwis #41

• Paweł
  • szaman
Serwis został uruchomiony parę dni temu - trwa przenoszenie materiałów (patrz strona główna). Wszystkie materiały które się nie zdezaktualizowały będą tu przeniesione w ciągu kilku dni. Proszę o cierpliwość.
Ostatnio zmieniany: 1 rok, 8 mies. temu przez Paweł.

1 rok, 7 mies. temu O:Nowy serwis #138

• Paweł
  • szaman
Liczba użytkowników serwisu właśnie przekroczyła 100 ! Co prawda tylko część wchodzi na forum, ale i tak mamy już konkretną bazę kontaktową ludzi faktycznie zainteresowanych tematyką, co może być bardzo przydatne przy różnych inicjatywach w przyszłości

1 rok, 7 mies. temu O:Nowy serwis #143

przynajmniej teraz jest więcej uzytkowników niz na tamtym forum które parwie umarło a tutaj ktos czasami zajrzy przy okazji przegladania serwisu puszczy bukowej

1 rok, 6 mies. temu O:Nowy serwis #224

bardzo fajnie ze strona dostala nowa odslone a z takich technicznych spraw to w prawym gorym rogu pod logo rozjechana jest grafika (nie rozciaga sie na calosc), i jeszcze proponuje wlaczenie przyjazdnych adresow URL albo nawet skorzystajcie z rewrite o ile serwer obsluguje

1 rok, 5 mies. temu O:Nowy serwis #229

• Paweł
  • szaman
Dzięki za te uwagi - jak znajdę chwilę to poprawię grafike. Z adresami jest pewien problem, ale zobaczymy co da się z tym zrobić

1 rok, 5 mies. temu O:Nowy serwis #230

z adresami niepowinienes miec problemu masz panel administracyjny -> witryna -> Optymalizacja dla wyszukiwarek -> proste adresy zaznacz tak -> Adresy z przyrostkiem zaznacz tak

jezeli serwer obsluguje modul rewrite (95% hostingow firmowych obsluguje) zaloguj sie na ftp bedziesz mial plik htaccess.txt zmien jego nazwe na .htaccess po tej zmianie zmien opcje w panelu administracyjnym Korzystaj z mod_rewrite na tak

i adresy powinny byc prostsze dla botow wyszukiwarek

1 rok, 5 mies. temu O:Nowy serwis #231

• Paweł
  • szaman
Zrobione. Dzięki za przypomnienie - teraz będzie lepiej w wyszukiwarkach;)

1 rok, 5 mies. temu O:Nowy serwis #232

to jeszcze propozycja miejsca, ich opisy bardzo fajnie wygladaja prezentowane w komponencie sobi2, zobacz jak to wyglada a uatrakcyjnicie wyglad bukowej strony np. miasteria.pl jest wlasnie na tym oparta

10 mies., 2 tyg. temu O:Nowy serwis #528

• Paweł
  • szaman
Jest dostępna nowa wersja profilu użytkownika oraz lista użytkowników. W menu po lewej należy rozwinąć pozycję: "konto/logowanie" potem w rozwiniętym podmenu: "profil" i można edytować swój profil.
Poniżej, po kliknięciu pozycji "użytkownicy" pojawi się ista profili użytkowników dostępna dla wszystkich. Po kliknięciu danej pozycji można zobaczyć bardziej szczegółowe dane o użytkowniku i wysłać do niego wiadomość. Widok szczegółowy użytkownika mogą oglądać tylko zarejestrowane osoby.
Nazwiska i adresy email są ukryte przed wszystkimi i nigdy nie będą publikowane.
Ostatnio zmieniany: 10 mies., 2 tyg. temu przez Paweł.

10 mies., 2 tyg. temu O:Nowy serwis #530

• Blizbor
  • wędrownik
Jestem może świeżym użytkownikiem serwisu, ale na starszą wersję dość często zaglądałem i muszę przyznać, że nowa wersja jednak bardziej mi się podoba

10 mies., 1 tydzień temu O:Nowy serwis #564

• Paweł
  • szaman
Obecnie testuję nowe funkcjonalności serwisu i mogą występować różne problemy - szczególnie przy aktualizacji profili użytkownika. Proszę o cierpliwość. Jeśli prace będą zakończone to powiadomię Was o tym.

2 mies., 4 tyg. temu O:Nowy serwis #776

• Paweł
  • szaman
Dodałem moduł logowania po lewej stronie. Jest on widoczny po wejściu na stronę główną, forum i galerię. Nie trzeba za każdym razem się logować - wystarczy zaznaczyć pole "zapamiętaj mnie" i następnym razem, po wejściu na str. główną, będziesz już zalogowany/a.

5 dni, 15 godzin temu Odp: Nowy serwis #902

• Paweł
  • szaman
Trwają prace przy modernizacji forum. W najbliższych dniach mogą występować chwilowe anomalie, ale można już korzystać z szeregu nowych funkcji. Proszę zajrzeć do własnych ustawień : kliknąć w menu serwisu "konto/logowanie" i dalej "ustawienia forum" - w wyświetlonym panelu użyć przycisku "Edycja" w celu zmiany ustawień. Wygląd forum będzie jeszcze dopracowywany.
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.73 sekundy